Park Leyenbroek, Sittard

8 prachtige bouwkavels

Park Leyenbroek ligt aan het fraaie stadspark van Sittard met een duidelijke landschapsstijl, voorzien van prachtige waterpartijen, en grote variëteit aan bomen. In deze landschappelijke setting ligt het kleinschalige nieuwbouwplan Park Leyenbroek.

Bouwkavels

Er kan nog gekozen worden uit diverse bouwpercelen. Dit kleinschalig bouwplan geeft de koper de ruimte qua bebouwing en kavelindeling. Gaat de voorkeur uit naar een strakke moderne bouw of juist naar mooi klassiek dan is dit realiseerbaar binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan.

Oppervlaktes vanaf ca. 460 m²
Verkoopprijzen vanaf € 163.000,- v.o.n. (bouwkavel).

Bouwkavel + ontwerp villawoning

Naast het diverse kavelaanbod bieden wij een keuze uit 4 woningtypes ontworpen door architectenbureau Huiswerk. Aan de hand van één van deze ontwerpen kunt u samen met Huiswerk architecten en een aannemer naar eigen keuze een individueel bouwplan maken.

Deze mooie strakke villawoningen zijn dusdanig ontworpen dat deze inpasbaar zijn binnen bouwplan Park Leyenbroek en aansluiten op de karakteristieken van het beeldkwaliteitsplan. Hierdoor ontstaat een homogeen straatbeeld.

Kies de woning & de kavel die bij u past!

Maak uw woonwensen waar en kies de woning die bij u past. Iedere woningvariant is toe te passen op het kavelaanbod.

Zie website:www.park-leyenbroek.nl

Locatie Park Leyenbroek is een inbreidingsgebied en ligt direct achter de Vijverweg en begrensd door de Leyenbroekerweg te Sittard.
Opdrachtgever Grouwels Daelmans
Uitvoering vanaf 2015